fredag 31 oktober 2008
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Njutbars blogg om det mesta som rör livsnjuteri. Vi pratar restauranger, mat, dryck, kaffe, vin, dessert, bakverk, 7-rätters middagar, ost, salami, olivolja, choklad, goda vännner och allt annat som gör livet ljusare! Välkomna!
3 kommentarer:
Bättre kan du.
VA menar du.. Det var en perfekt extrahering i kalla koppar. Jag kombinerar den 35gradiga snabbextraherade espresson med en 88,7 gradig mjölk. detta gör att jag binder en matta av smaker som sällan smakats. Kaffet har jag lagrat i hela 3 år, alltså vi snackar stravecchio kaffe!!Jag kallar den Manna-cappu : ).. Du får komma in på riktigt kaffe i dagarna så ska jag köra en exklusiv 4 Latte på tid bara för dig!! Cheers!! : )
Jag kommer stå i baren med tidtagarur på fredag.
Skicka en kommentar